• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Predictive Profiling en spotters teams

De profilers en spotters van IPSU zijn experts in het herkennen en analyseren van afwijkend gedrag. Ze weten hoe ze door middel van slimme en klantvriendelijke interventietechnieken, criminele en terroristische activiteiten al in de voorbereidende fase kunnen onderkennen en onderbreken.

Kennis en ervaring

IPSU heeft als één van de weinige organisaties in Nederland de beschikking over gecertificeerde profilers met ruime operationele kennis en ervaring. Ervaring die ze onder andere hebben opgedaan bij uiteenlopende overheidsinstellingen, internationaal bekende vliegvelden of musea. De profilers en spotters van IPSU kunnen, afhankelijk van het doel van de opdracht, zowel opvallend als onopvallend worden ingezet of een combinatie hiervan.

Opleiding en training

Ze worden periodiek getraind en getoetst op het gebied van bomverkenning, weerbaarheid en agressie, communicatie, veiligheid, first responder en profiling. De profiler heeft minimaal MBO+ werk- en denkniveau en is minimaal tweetalig. Verder beschikken ze over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.

Professionele en specialistische ondersteuning

Onze profilers kunnen u en uw organisatie onopvallende ondersteuning bieden. Deze gespecialiseerde beveiliging is ideaal voor de bescherming van specifieke familieleden, overheidsinstellingen en bezoekers van evenementen. Tevens kunnen onze specialisten worden ingezet in het tegengaan van bijvoorbeeld (grootschalige) diefstal, stroperij, brandstichting en (auto) inbraken.

Referenties op aanvraag beschikbaar.

 

Contact opnemen

 

Intelligence Support

Track & Trace

Red Teaming