• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Speciale Projecten


Onze afdeling Speciale Projecten bestaat uit operationeel ervaren en hooggekwalificeerde beveiligingsexperts die afkomstig zijn van de Nationale Politie, het Ministerie van Defensie en/of het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Deze specialisten bezitten ruime nationale- en internationale ervaring op onder andere het gebied van hoog-risico beveiliging, predictive profiling, intlichtingen, observaties, persoonsbeveiliging, contraterrorisme, red-teaming en bijzondere opsporingstechnieken.

 

Maak een afspraak

Observatie Teams

Inzet van praktijk ervaren spotters en waarnemers

Soms is het gezien het dreigingsbeeld het alleen inzetten van reguliere beveiliging niet afdoende. Onze observatie teams kunnen in het geval van een mogelijke of directe dreiging extra professionele ondersteuning bieden.

 

Meer informatie

Red Teaming

Professionele en ervaren red teaming teams

Red Teaming is de praktijk van het analyseren van een probleem vanuit het perspectief van de tegenstander en geeft u inzicht in de werkwijze van de tegenstander en in het weerstandsniveau van de organisatie.

 

Meer informatie

Intelligence Support

Intelligence advies en support op het hoogste niveau

Specialistische ondersteuning op het gebied van Intelligence, Intelligence Analyses en Counter Terrorism en Cyber Awareness. IPSU biedt een compact pakket aan intelligence gerelateerde diensten en trainingen.

 

Meer informatie

Persoonsbeveiliging

Persoonsbeveiliging en preventieve observaties

Het persoonsbeveiligingsteam van IPSU bestaat uit consultants afkomstig van onder andere de Dienst Koninklijke en Diplomatieke Beveiliging. Absolute experts op het gebied van persoonsbeveiliging en surveillance.

 

Meer informatie