• darkblurbg

Meer over IPSU B.V.

Als beveiligingsorganisatie bieden we al onze (internationale) klanten proactieve en preventieve veiligheidsoplossingen. Bij IPSU werken alleen maar ervaren experts op het gebied van veiligheid, crisismanagement en (hoog-risico) beveiliging. Wij zetten onze ervaring graag in om u als klant te voorzien van advies en u op die manier de beste oplossing te bieden. Wij helpen klanten met hun veiligheidsproblemen en/of vraagstukken. Als beveiligingsexperts bieden we de gewenste efficiëntie en duidelijkheid. Neem voor meer informatie contact met ons op. Dan kijken we samen wat we met onze beveiligingsdiensten voor je kunnen betekenen.

Ons doel als internationale beveiligingsdiensten

Wij willen met de beveiligingsdiensten van IPSU B.V. alle publieke en private organisaties op ieder moment wereldwijd voorzien van op maat gemaakt advies en kwalitatief hoogwaardige fysieke of technische beveiligingsoplossingen. Met onze kennis, expertise en vaardigheden bieden we iedere klant de optimale vorm van veiligheid. Daarnaast geven we onze klanten onze volledige toewijding en zorgen we ervoor dat onze eigen beveiligingsdiensten voldoen aan al hun eisen en wensen.

Kernwaarden  

Onze diensten, opleidingen en producten moeten voldoen aan de kwaliteit die wij zelf ook eisen van anderen als we bijvoorbeeld een samenwerking aangaan. Kwaliteit, integriteit en flexibiliteit zijn drie van onze kernwaarden. We werken vanuit betrokkenheid en uw probleem wordt ons probleem.

 

      

Missie IPSU

Onze focus op het gebied van veiligheid is er altijd op gericht om het beste resultaat voor onze klanten te realiseren. Dit doen we door uw probleem ons probleem te maken. We zullen altijd meer dan 100% inspanning leveren om een probleem op bevredigende wijze op te lossen.

Visie IPSU

Het bieden van een kwalitatief hoogstaande vorm van veiligheid, als een product of dienst, is alleen mogelijk als het op maat gemaakt wordt op basis van behoeftes en voldoet aan de eisen en wensen van de klant. Dit geldt voor elk gebied binnen het veiligheidsdomein waar ook ter wereld. Toegewijd aan het behalen van resultaten voor onze klanten en het altijd inspelen op de behoeftes, leveren van kwaliteit en onze toewijding, staan centraal in de kernwaarden van ons bedrijf. Deze principes zijn de onderbouwing van onze diensten en vullen onze expertise, gedegen kennis en vaardigheden aan, zowel strategisch als op operationeel niveau.