• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Ruimte operationele kennis en ervaring

International Preventive Security Unit is in 2016 opgericht door deskundigen afkomstig van verschillende afdelingen binnen de overheid en veiligheidssector. De medewerkers van IPSU bezitten ruime operationele en internationale kennis en ervaring op onder andere het gebied van fysieke- en technische beveiligingsoplossingen, predictive profiling, preventieve observaties, persoonsbeveiliging en consultancy.

Vernieuwende, innovatieve en verfrissende dienstverlening

IPSU levert vernieuwende, innovatieve en verfrissende beveiligings- en veiligheidsoplossingen die continue worden afgestemd op de dreigingen van deze tijd, zonder hierbij gastvrijheid uit het oog te verliezen.

Nationale- en internationale experts

Naast de samenwerkingen met onze particuliere (security) partners, onderhoud IPSU ook samenwerkingen met zowel nationale- als internationale experts afkomstig van de bijzondere diensten van politie, defensie en overheid, waaronder inlichtingen- en veiligheidsdiensten.

Aanvullende diensten en services

U kunt ook bij ons terecht voor (specialistisch) advies en beveiligingstechniek. Denk hierbij bijvoorbeeld aan risico- en dreigingsanalyses, beveiligings- en veiligheidsplannen, (slimme) camerasystemen, toegangscontrole systemen, cybersecurity en ID & document controle.

 

Contact opnemen