• darkblurbg
  • darkblurbg

Over IPSU

International Preventive Security Unit is in 2016 opgericht met als doel de beveiligings- en veiligheidsbranche een nodige kwaliteitsimpuls te geven. Oprichter Benno Broeke en associate director Dick Drent beschikken beide over jarenlange operationele kennis en ervaring op onder andere het gebied van bijzondere opsporing, beveiliging en veiligheid, ervaringen die ze hebben opgedaan bij verschillende afdelingen binnen de overheid en de particuliere veiligheidssector. Mede dankzij de intern aanwezige kennis en unieke samenstelling is IPSU in staat uiteenlopende bedrijven, particulieren en organisaties 24/7 en wereldwijd te voorzien van 'taylormade' adviezen en operationele diensten.

Missie

Onze focus op het gebied van veiligheid is er altijd op gericht om het beste resultaat voor onze klanten te realiseren. Dit doen we door uw probleem ons probleem te maken. We zullen altijd meer dan 100% inspanning leveren om een probleem op bevredigende wijze op te lossen.

Visie

Het bieden van een kwalitatief hoogstaande vorm van veiligheid, als een product of dienst, is alleen mogelijk als het op maat gemaakt wordt op basis van behoeftes en voldoet aan de eisen en wensen van de klant. Dit geldt voor elk gebied binnen het veiligheidsdomein waar ook ter wereld. Toegewijd aan het behalen van resultaten voor onze klanten en het altijd inspelen op de behoeftes, leveren van kwaliteit en onze toewijding, staan centraal in de kernwaarden van ons bedrijf. Deze principes zijn de onderbouwing van onze diensten en vullen onze expertise, gedegen kennis en vaardigheden aan, zowel strategisch als op operationeel niveau.

IPSU en Omnirisk zijn beide onderdeel van de International Security Expert Group