• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Alleen het beste is goed genoeg

International Preventive Security Unit is in 2016 opgericht door deskundigen afkomstig van verschillende afdelingen binnen de overheid en veiligheidssector. De medewerkers van IPSU bezitten ruime operationele en internationale kennis en ervaring op onder andere het gebied van beveiliging en veiligheid, zoals objectbeveiliging, predictive profiling, intelligence, close protection, surveillance, contraterrorisme en consultancy. IPSU levert vernieuwende, innovatieve en verfrissende beveiligings- en veiligheidsoplossingen die continue worden afgestemd op de dreigingen van deze tijd, zonder hierbij gastvrijheid uit het oog te verliezen.

Missie

IPSU heeft als doel uiteenlopende opdrachtgevers op een consistente en vooral ook professionele wijze te voorzien van een hoog niveau dienstverlening. Dit weten wij onder andere te bereiken door middel van teamwork, transparantie, enthousiasme en innovatie.

Nationale- en internationale beveiligings- en veiligheid experts

Naast de samenwerkingen met onze particuliere (security) partners, onderhoud IPSU ook samenwerkingen met zowel nationale- als internationale experts afkomstig van de bijzondere diensten van politie, defensie en overheid, waaronder inlichtingen- en veiligheidsdiensten.

Aanvullende diensten en services

U kunt ook bij ons terecht voor (specialistisch) advies en beveiligingstechniek. Denk hierbij bijvoorbeeld aan risico- en dreigingsanalyses, beveiligings en veiligheidsplannen, (slimme) camerasystemen, toegangscontrole systemen, cybersecurity en ID & document controle.

 

Contact opnemen