• darkblurbg
    Missie & Visie

Oprichting IPSU

IPSU is in 2016 door Benno Broeke opgericht met als doel om zowel de zakelijke- als de particuliere markt te kunnen voorzien van op maat gemaakte en kwalitatief hoogwaardige beveiligings- en veiligheidsdiensten. Dit weten wij onder andere te realiseren dankzij de unieke samenstelling van IPSU, de intern aanwezige expertise en de jarenlange operationele ervaring binnen ons veelzijdige team van veiligheidsexperts. 

IPSU is lid van de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven en heeft toestemming voor het uitvoeren van beveiligingswerkzaamheden van het Ministerie van Justitie en Veiligheid onder ND nummer: 5477.

 

      

Missie IPSU

Onze focus op het gebied van veiligheid is er altijd op gericht om het beste resultaat voor onze klanten te realiseren. Dit doen we door uw probleem ons probleem te maken. We zullen altijd meer dan 100% inspanning leveren om een probleem op bevredigende wijze op te lossen.

Visie IPSU

Het bieden van een kwalitatief hoogstaande vorm van veiligheid, als een product of dienst, is alleen mogelijk als het op maat gemaakt wordt op basis van behoeftes en voldoet aan de eisen en wensen van de klant. Dit geldt voor elk gebied binnen het veiligheidsdomein waar ook ter wereld. Toegewijd aan het behalen van resultaten voor onze klanten en het altijd inspelen op de behoeftes, leveren van kwaliteit en onze toewijding, staan centraal in de kernwaarden van ons bedrijf. Deze principes zijn de onderbouwing van onze diensten en vullen onze expertise, gedegen kennis en vaardigheden aan, zowel strategisch als op operationeel niveau.