• darkblurbg
  • darkblurbg

Klassikaal, praktijkgerichte en op maat gemaakte trainingen en cursussen

Klassikale, praktijkgerichte training is en blijft een belangrijke en effectieve leervorm om kennis, inzicht en vaardigheden aan te leren. IPSU beschikt over een zeer ervaren trainersteam, aangevuld met specialisten uit de praktijk onder andere afkomstig van politie, defensie en justitie. Al onze trainingen zijn interactief, praktijkgericht en afgestemd op de doelgroep.

Cursussen op maat met oog voor inhoud en kwaliteit

Wij ont­wik­­ke­len en organiseren cur­sus­­sen op het gebied van beveiliging, veiligheid en medisch handelen met grote aan­­dacht voor de juiste inhoud, toe­­ge­­paste didac­­tiek en multi­­medi­aal les­mate­riaal.

Hieronder vindt u een overzicht van onze (in-company) trainingen en cursussen

 

Basiscursus Stop de Bloeding

Basiscursus Stop de Bloeding

In de basiscursus ‘Stop de bloeding’ leert u hoe u levensbedreigend bloedverlies herkent en hoe u dit kunt stoppen door middel van drukken op de wond, het aanleggen van tourniquet en/of het opstoppen van de wond met hemostatische gazen. Na het positief afsluiten van deze cursus, kunt u volgens de richtlijn ‘Stop de bloeding – red een leven’ een ernstige bloeding stelpen. Deze cursus is geschikt voor iedereen vanaf 16 jaar zoals belangstellende burgers, bedrijfshulpverleners, EHBO-ers, veiligheidspersoneel, stewards, (niet-tactisch) politiepersoneel en brandweermannen of -vrouwen.

Incompany training weerbaarheid en de-escalatie

Incompany training weerbaarheid en de-escalatie

Het niet kunnen omgaan met geweld op het werk of agressie op de werkplek kan tot problemen leiden voor het personeel en u heeft de wettelijke plicht om uw personeel hiertegen te beschermen. Het niet krijgen wat ze willen of gewoon moeten wachten zijn slechts twee redenen waarom mensen veranderen van kalmte naar agressief. Omgaan met geweld en agressie op de werkvloer wordt een stuk makkelijker als je weet wat je moet doen. Onze training weerbaarheid en de-escalatie biedt u en uw medewerkers de juiste kennis en vaardigheden om met deze situaties om te gaan.

Cursus Red Teaming

Cursus Red Teaming

Criminele organisaties, die hun beroep serieus nemen en gemotiveerd zijn om met een volledig geëngageerde mentaliteit voor hun doelen te gaan, zijn op zoek naar de achilleshiel van uw organisatie en dringen daarom diep door in het DNA van uw organisatie. Ze zoeken naar mogelijkheden, of creëren die, om hun doelen te bereiken, door uit te zoeken hoe ze de veiligheid in uw organisatie kunnen verstoren. In welke vorm dan ook, of het nu organisatorisch, bouwkundig, elektronisch of anderszins is. Met Red Teaming doen we in feite hetzelfde. Door te denken als de vijand, kunnen we de bedreigingen en risicovolle processen en zwakheden in uw bestaande (beveiligings)organisatie blootleggen.