Verhuisbericht ISEG-International Security Expert Group

Gepubliceerd op: 30-03-2020

Aan alles komt een (positief) einde. Op 1 mei 2020 zeggen wij ons kantoor in Hilversum vaarwel en verhuisd ISEG (inclusief dochterbedrijven Omnirisk en IPSU) naar een nieuwe onderkomen in Huis ter Heide. Na 3 jaar een kantoor te hebben gehad in het centrum van Hilversum, is het nu toch echt tijd voor meer groen, parkeergelegenheid en ruimte!

Groei

Sinds 2017 houden wij kantoor aan de Oude Enghweg 2 in Hilversum en vanwege de groei is het na 3 jaar toch echt tijd geworden om te gaan verhuizen. Wij hebben er daarom voor gekozen om een prachtige kantoorruimte te huren in een monumentaal pand wat is gelegen op een prachtig landgoed in de omgeving van Zeist.

Trainingen en cursussen

Naast het gebruik van de kantoorruimte zullen wij vanaf nu ook de trainingen en cursussen op deze locatie gaan verzorgen. De locatie is voorzien van alle gemakken en benodigdheden voor het kunnen geven van klassikale en praktijkgerichte trainingen en cursussen, zoals professionele trainingsruimtes, (gratis) Wifi en (gratis) parkeergelegenheid.

Adres

Afhankelijk van het verdere verloop van de huidige crisis, bent u straks uiteraard van harte welkom voor een kop koffie.

Hieronder vindt u alvast onze nieuwe adresgegevens: