• darkblurbg
  • darkblurbg

Presentatie proactieve en informatie gestuurde veiligheid

Gepubliceerd op: 02-11-2019

Onlangs heeft onze collega Dick Drent tijdens een bijeenkomst van de Vereniging Beveiligingsprofessionals Nederland (VBN) in de Kunsthal in Rotterdam, een presentatie gegeven over proactieve en informatie gestuurde veiligheid.

Samensmelting van uiteenlopende expertise en specialisten

Tijdens de presentatie werd er alvast een tipje van de sluier opgelicht met betrekking tot de verdere samensmelting van OMNIRISK en IPSU. OMNIRISK en IPSU gaan binnenkort namelijk onder één naam verder, maar zullen wel hun eigen identiteit blijven behouden. Doel van deze nieuwe organisatie is onder andere het samenbrengen van verschillende expertises en specialisten om zo uiteenlopende nationale en internationale opdrachtgevers te kunnen voorzien van kwalitatief hoogwaardige diensten, trainingen en adviezen op het gebied van proactieve beveiliging en veiligheid.

Oprichting 

Het is de bedoeling dat deze nieuwe overkoepelende organisatie begin 2020 operationeel zal zijn en vanuit deze opzet zullen we verschillende en ook complexe projecten gaan ondersteunen, waar nodig ondersteund door onze samenwerkende partners. 

Informatie

Zou u graag meer willen weten over onze nieuwe organisatie of zou u voor uw eigen bedrijf of organisatie graag een lezing of training willen over proactieve veiligheid om bijvoorbeeld een andere mind-set te creëren bij uw medewerkers of klanten als het gaat om situational awareness en proactieve veiligheid? Neem dan contact met ons op.