IPSU B.V. sponsor en partner van de Stichting Veteranen Search Team

Gepubliceerd op: 22-08-2019

Onlangs heeft IPSU B.V. twee Viloc GPS tracking systemen inclusief jaarabonnementen van Loqater, geschonken aan de Stichting Veteranen Search Team. Dankzij deze systemen kunnen de leden van het Veteranen Search Team via de bijbehorende app hun mobiele objecten op afstand monitoren en kunnen ze bij diefstal direct het recovery team inschakelen. Daarnaast is het tevens mogelijk om hun eigendommen extra bescherming te bieden, dit door middel van het instellen van een Geofence.

Track & Trace

Naast het aanbieden van de tracking systemen zal IPSU ook trainingen gaan verzorgen op het gebied van situational awareness en proactieve veiligheid. Deze trainingen zullen op vrijwillige basis worden verzorgd door de Assosiate Director van IPSU en eigenaar van Omnirisk, Dick Drent. 

Samenwerking

In samenwerking met de Stichting Veteranen Search Team zal er ook een re-integratie programma worden opgezet voor veteranen die op dit moment en door uiteenlopende omstandigheden geen uitzicht hebben op een baan, bijvoorbeeld omdat ze niet beschikken over de juiste diploma's en/of certificaten. IPSU zal vrijblijvend in gesprek gaan met de veteranen die met name geïnteresseerd zijn in een functie binnen de beveiligingsbranche. Na dit verkenningsgesprek zal er gezamenlijk een stappenplan worden opgesteld waarin wordt omschreven welke functie het beste past, welke opleiding(en) en certificaten hiervoor nodig zijn en met welke beveiligingsorganisaties ze het beste in gesprek kunnen gaan voor een passende functie. IPSU stelt zijn netwerk beschikbaar voor zowel het kunnen volgen van de benodigde opleidingen en cursussen als voor het vinden van geschikte stageplekken of het kunnen solliciteren op relevante vacatures binnen de beveiligingsbranche.

Voor meer informatie m.b.t. de Stichting Veteranen Search Team zie onderstaande link:

https://veteranensearchteam.nl/