IPSU biedt ondersteuning in strijd tegen het coronavirus (COVID-19)

Gepubliceerd op: 01-04-2020

Wij van IPSU zijn dankbaar dat we een bescheiden bijdrage mogen en kunnen leveren in de strijd tegen het coronavirus (COVID-19). IPSU is samen met partner Omnirisk gevraagd om de aankomende weken ondersteuning te bieden in de vorm van advies en 24/7 inzet van onze beveiligingsmedewerkers.

Coronavirus (COVID-19)

Zoals iedereen weet heeft het coronavirus een ongelooflijke impact op onze samenleving en de economie. IPSU en partner Omnirisk zijn daarom trots op het feit dat we zijn gevraagd om het Ministerie van Defensie de aankomende periode te ondersteunen in de strijd tegen dit onvoorspelbare virus. 

Advies en fysieke inzet

We gaan de komende periode ondersteuning bieden in de vorm van advies en door middel van de dagelijkse fysieke inzet van onze vakbekwame beveiligingsmedewerkers. Beveiligingsmedewerkers die speciaal voor dit project zijn geselecteerd en minimaal een achtergrond hebben bij het Ministerie van Defensie, om zo ook de onderlinge samenwerking en communicatie te bevorderen.

Ook professionele ondersteuning nodig tijdens de coronacrisis? Neem dan contact met ons op

Mocht u voor uw organisatie, gebouw, locatie etc. ook op zoek zijn naar advies, fysieke- en/of technische beveiligingsoplossingen, dan kunt u contact met ons opnemen via het onderstaande contactformulier: