Conferentieoord voor Defensie, Justitie, Brandweer en Politie kiest voor de dienstverlening van IPSU

Gepubliceerd op: 22-01-2020

Voor iedereen die op dit moment werkzaam is of werkzaam is geweest bij Defensie, Justitie, Brandweer of de Politie is Landgoed Beukbergen een begrip. Wij van IPSU zijn daarom ook trots om vanaf februari 2020 te mogen starten met de dienstverlening op deze mooie locatie.

Landgoed Beukbergen

Conferentieoord Beukbergen is een representatieve locatie in het midden van het land, goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Het circa 18 hectare omvattende bosgebied wordt gekenmerkt door oude beuken, waar de buitenplaats Beukbergen haar naam aan heeft ontleend. Een inspirerende omgeving voor vergaderingen, teambijeenkomsten, brainstorm- en heisessies, trainingen, reünies, recepties, jubilea en conferenties met logies. Het conferentieoord staat open voor onderdelen van de ministeries van Defensie en Justitie, de Brandweer en de Politie. Het vormingswerk van de Diensten Geestelijke Verzorging bij Defensie (DGV) wordt op Beukbergen verzorgd.

Uitgebreid takenpakket

IPSU is straks onder andere verantwoordelijk voor de dagelijkse beveiliging van het landgoed en voor de begeleiding van bezoekers. Naast de reguliere beveiligingsdiensten zullen we in de toekomst ook de meer specialistische aanvragen in gaan vullen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan close-protection, chauffeursdiensten, bomverkenning en predictive profiling. Ook zullen wij de stichting gaan ondersteunen met training en advies op het gebied van proactieve veiligheid.

Aanvullende informatie Landgoed Beukbergen

Voor meer informatie m.b.t. Landgoed Beukbergen, zie onderstaande link:

https://beukbergen.nl/